Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate

(KER-SOFT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

10 db vásárlása esetén 5% , 20 db vásárlása esetén 7% kedvezmény.

A már meglévő licencekre érvényes continuity discount, azaz folytonossági kedvezmény is igénybe vehető. Ez a második évben 20%, a harmadik évtől pedig 40% kedvezményt jelent.

Ára: 184 630 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

19,54 KB
2020-07-07

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

Az IntelliJ IDEA a JetBrains díjnyertes Java fejlesztői környezete, mely a benne található intelligens szerkesztővel, kódelemzővel és kifinomult újratervezési (refactoring) eljárásokkal számos programnyelvet, keretrendszert és technológiát támogat.

A forráskód indexálása után az IntelliJ IDEA gyorsan és intelligensen képes javaslatokat tenni a kód fejlesztéséhez. Többek között olyan eszközök segítik a fejlesztők munkáját, mint az instant és okos kódkiegészítés, menet közbeni kódanalízis vagy a megbízható refactoring. Mindezek az eszközök, valamint az integrált verziókontroll rendszerek, a széleskörű nyelvi támogatás és a keretrendszerek a szoftvercsomag integráns részei. Használatulhoz nincs szükség további pluginek telepítésére. IntelliJ IDEA - Legfőbb tulajdonságai - Élvezetes környezetet nagy teljesítményű statikus kódanalizálással és az ergonomikus felhasználói felülettel - A kódok megírása, a hibakeresés, a refactoring és a tesztelés gond nélkül végezhető el. - Zökkenőmentesen kezeli a vegyes összetételű Java, Ruby, Groovy, Python és Scala kódokat. - Átlátható és nagy teljesítményű, gyors kódot generál. - Automatikus karbantartása a kódnak. - Hibakeresés és javítás az alapoktól a teljes struktúráig. - Jól igazodik a különféle méretű projektekhez, legyen szó egyéni-, vagy vállalati fejlesztésről. - Ideális bármilyen projekthez, a személyes munkáktól egészen a vállalati szintűekig. - Támogatja a legfontosabb nyelveket, technológiákat és keretrendszereket. - Kompatibilis az a legnépszerűbb verziókövető rendszerekkel és a TeamCity-vel. IntelliJ IDEA Kompatibilitás Támogatott technológiák és keretrendszerek: Java, JavaScript/ ActionScript /Flex, JSP, JSF és JSF 2.0, EJB, HTML/XHTML/CSS, XML/XSL, Ruby/JRuby, Groovy, SQL, PHP, Ajax, Google Web Toolkit, Google App Engine, Struts, Struts 2, JBoss Seam, Spring, Spring Security 2.0, Hibernate/JPA and JPA 2.0, Web Services, Ruby on Rails, Grails, Java ME MIDP/CLDC, OSGi, Android, Tapestry, FreeMarker/Velocity, Velocity, Django, Play, Web Beans, Bean Validation. Támogatott alkalmazásszerverek: GlassFish, Tomcat, Jetty, WebLogic, WebSphere, Geronimo, JBoss és bármilyen JSR-45 kompatibilis alkalmazásszerver. Támogatott szoftver verziók és verziókövető rendszerek: Git, Cvs, Svn, Ant, Maven, JUnit és TestNG. Továbbá elérhető az Atlassian egy szabad szoftveres IntelliJ Connector pluginje a következők integrálásához: JIRA, Bamboo, Crucible, és FishEye.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban