Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

JetBrains PhpStorm

(KER-SOFT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

10 db vásárlása esetén 5% , 20 db vásárlása esetén 7% kedvezmény.

A már meglévő licencekre érvényes continuity discount, azaz folytonossági kedvezmény is igénybe vehető. Ez második évben 20% harmadik évtől pedig 40% kedvezményt jelent.

Ára: 73 630 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

19,54 KB
2020-07-07

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP IDE, mely a leghatékonyabb eszközökkel látja el a PHP fejlesztőket. A PhpStorm szerkesztője megérti és feldolgozza a begépelt kódot, PHP verziótól függetlenül. Vizsgálatok százai gondoskodnak a kód ellenőrzéséről és analizálásáról. PHPDoc támogatás kód (újra) igazítás, formázás stílus konfigurálás és egyéb funkciók segítenek a kód elkészítésében.

A szoftver az összes népszerű és modern webes technológiát támogatja, olyanokat mint a HTML5, a CSS, a Sass, a SCSS, Less, a CoffeeScript, a TypeScript, a Dart, az ECMAScript Harmony, a Jade sablonok, a Zen Coding, az Emmet, az AngularJS és természetesen a JavaScript. A PhpStorm magában foglalja a WebStorm minden tudását (HTML/CSS/JavaScript szerkesztő), melyet PHP és SQL adatbázis támogatással egészít ki. Legfőbb tulajdonságai - Intelligens PHP szerkesztő szintaktika kiemeléssel, kódkiegészítéssel, bővített formázási lehetőségekkel és menet közbeni hibadetektálással - Támogatja a PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 és 7.0 verziókat beleértve az összes új szintaxist - PHP újragyártás, kód (újra)igazítás és duplikált code detector. - Vagrant integráció, Composer támogatás, beépített REST kliens és SSH konzol, parancssori eszközök, Google App Engine Remote PGP tolmácsok, Behat támogatás - Keretrendszer támogatás (Symfony2, Yii), Keretrendszer specifikus plug-inok (Drupal, WordPress, Symfony, Magento, stb.), Template engine-ek (Twig, Blade, Smarty) - HTML, CSS, JavaScript szerkesztő. JS hibakereső és egységtesztelő. HTML5, CSS, Sass, SCSS, Less, CoffeeScript, TypeScript, Dart, ECMAScript Harmony, Emmet és más technológiák támogatása - PHP UML - Vizuális hibakereső a PHP alkalmazásokhoz - Hibakövető rendszerek támogatása - Kereszt-platform támogatás: Windows, Mac OS X, Linux - Version Control Systems integráció egyesített felhasználói felülettel - Adatbázis eszközök, SQL editor

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban