Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Munkaidő Nyilvántartó Rendszer

(EN-CO Software Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A fenti ár minimális irányár. Egyedi fejlesztéseket 10.000 Ft+ÁFA óradíjon vállalunk, amiből 20% kedvezményt biztosítunk a modern vállalkozások programja keretében. Több fejlesztés megrendelése esetén „csomag ajánlatot” adunk, ami további 5% kedvezményt tartalmaz.

Ára: 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR, Munkafolyamat irányítás

A rendszer a jelenléti ívet helyettesíti, ami on-line adatbázissá alakul át. A rendszerben követhetőek a ledolgozott órák, intézhető a szabadságok kérése és jóváhagyása, áttekinthetőek a táppénzek. A rendszerben lehetőség van a speciális munkaszüneti napok kezelésre is. Könnyen áttekinthetővé válik a teljes cég minden munkavállalójának időbeosztása.

A rendszer a jelenléti ívet helyettesíti, ami on-line adatbázissá alakul át. A rendszerben követhetőek a ledolgozott órák, intézhető a szabadságok kérése és jóváhagyása, áttekinthetőek a táppénzek. A rendszerben lehetőség van a speciális munkaszüneti napok kezelésre is. Könnyen áttekinthetővé válik a teljes cég minden munkavállalójának időbeosztása. A beépített e-mail funkció bonyolítja a kommunikációt.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban