Online Webinárium - LEMEZTECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK - Szakmai előadássorozat


2020-04-02 09:00 - 14:40

Budapest 13. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Spóroljon időt és anyagot cégre szabott automatizmusokkal!

 

Rendezvény időpontja: 2020. április 2. 9:00

Az Enterprise Group PLM üzletága április 2-án szakmai, élő előadássorozatot tart a korszerű lemeztechnológiai folyamatok és megoldások bemutatására.

Az online előadásaink középpontjában a megmunkálási hatékonyságot közvetlenül érintő olyan kérdéskörök állnak, mint például:

  • Hogyan növelhető a táblakiosztás minősége és az NC programozás automatizáltsági szintje?
  • Milyen tartalékok rejlenek a lemeztechnológiai megmunkálásokban, amely egy megfelelően testre szabott CAM rendszerrel egyszerűen kiaknázható?
  • Hogyan lehet növelni az integrációt a CAD, CAM és ERP rendszerek között a minél automatikusabb programozás és a papír nélküli gyártás megvalósítása érdekében?

Az előadásokat kényelmesen saját gépéről vagy mobileszközéről is követheti és természetesen lehetőség van csak egy adott téma megtekintésére is. Jelentkezzen Ön is!

Program bővebben.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre