Kedves Látogató!
 
A Modern Vállalkozások Programja 2023. június 30-ával lezárult.
A folytatással kapcsolatban a Kormány az 1158/2023. Korm. határozatban bizalmat szavazott, így jelenleg a program folytatásának előkészítése zajlik, az indulás várható időpontja: 2024. január.
Ahogy arról korábban tájékoztatást adtunk, a regisztráció, a szállítóminősítési és termékakkreditációs funkciók, a terméktörzs elérhetősége, továbbá a pályázatokhoz kapcsolódó, a beszerzést, piaci ár igazolást támogató árkalkulációs modulok továbbra is zavartalanul üzemelnek, az ügyfél és szállítói fiókok elérhetőek maradnak. Ugyanakkor felhívnánk a figyelmét, hogy az egyes EU-s pályázatokban megtalálható, a „Vállalkozói tudás bővítése” megnevezésű eredményességmérési szempont teljesítéséhez kapcsolódó MVP szolgáltatások, így a Digitális Fejlesztési Koncepció és a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítés kiadása, a tanácsadás, valamint a rendezvények 2023. július 1-től felfüggesztésre kerülnek. Az érintett konstrukciók esetén, az említett szolgáltatások újraindításáig az eredményességet más mérési szemponttal, ill. szolgáltatással lehetséges teljesíteni.
A fejleményekről és részletekről folyamatosan tájékoztatást adunk weboldalunkon, illetve kérjük kövesse közösségi csatornáinkat is.
 
Megértését köszönjük.
Modern Vállalkozások Programja

A digitalizáció egyre elengedhetetlenebb a mikro-, kis- és középvállalkozások üzleti céljainak megvalósításához, az ezt halogató cégek azt kockáztatják, hogy lemaradnak versenytársaikkal szemben. A felmérések alapján azonban különösen a hazai mikro- és kisvállalkozások digitális felzárkózása mutat jelentős lemaradást. Pedig minden vállalkozásnál, a legkisebb cégeknél is felmerülnek olyan feladatok, amelyek automatizálhatók. A digitalizáció megoldást kínálhat régóta fájó pontok felszámolására is.

A munkafolyamatok digitalizálása, automatizálása vagy éppen egy webáruház fejlesztése lehetővé teszi a költségek, a kapacitás és munkaerő optimalizálását. Az ezáltal elért hatékonyságnövelés értékes időt és pénzt takarít meg Önnek és munkatársainak, végső soron a versenyképességet is javítva.

Nincs veszítenivalója, hiszen a Modern Vállalkozások Programja díjmentes, testreszabott szakértői támogatásának igénybevételével nem kötelezi el magát semmire, viszont nagyon sokat nyerhet vele.

A Modern Vállalkozások Programja az alábbi területeken ajánl térítésmentesen segítséget a hozzá forduló, hazai, vidéki mikro-, kis- és középvállalkozásoknak:

Díjmentes infokommunikációs tanácsadás helyben, vállalkozásánál, annak érdekében, hogy kényelmesen, a saját asztalánál kapja meg kérdéseire a választ. Külső szakértői nézőpontból felmérjük vállalkozása működését, és az üzleti tervezéshez nélkülözhetetlen reális helyzetképet adunk annak digitális fejlettségéről. A cégére szabott fejlesztési koncepcióban pedig konkrét megoldási javaslatokat is teszünk. Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében érhető el a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítés.

Minősített informatikai megoldások, egyedi kedvezmények, segítünk a döntéshozatalban, a megfelelő termék, megoldás kiválasztásban. A Program az általa kiajánlott termékeket és szállítókat előzetesen, egy összetett, szigorú eljárás alapján minősíti.

Érdekes, könnyen fogyasztható digitális tudástár, hogy a „domain”, a „cloud”, vagy a „SEO” ne legyenek többé idegen fogalmak, hogy információt kapjon arról, hogy mire jó a CRM, az ERP, vagy mit nevezünk biztonságos adattárolásnak.

Tájékoztató napok, szakmai rendezvények, hogy találkozhasson releváns informatikai megoldásszállítókkal, megismerhesse szolgáltatásaikat, érdekes, tematikus előadásokat hallgathasson meg az informatika legújabb trendjeiről, a vállalkozásokat érintő és informatikai megoldást igénylő jogszabályi változásokról, kötelezettségekről.

Ha Ön informatikai megoldáskereső vállalkozás, vagy éppen megoldásszállító, szolgáltató, keresse tanácsadónkat, csatlakozzon a Programunkhoz és ismerje meg számos egyéb, egyedi szolgáltatásunkat! Lépjen velünk kapcsolatba! Regisztráljon Ön is a Modern Vállalkozások Programjába!