Impresszum

Kiadja:
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)
Elnök: Dr. Parragh László
Elérhetőségek:
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Telefon: (36-1) 474-5100
Fax: 474-5105
E-mail: mkik@mkik.hu

Felelős szerkesztő:
Dunai Péter (főtitkár)
Telefon: 474-5120
E-mail: mkik@mkik.hu

Nyilvántartási adatok:
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék
Nyilvántartási szám: 01-03-0000006
Statisztikai számjel: 18068265-6910-541-01
Adószám: 18068265-2-41

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Az MKIK tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.


Az MKIK fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az MKIK nagy gondot fordít honlapjának elérhetőségére és karbantartására, valamint arra, hogy pontos és naprakész tartalmi adatokat nyújtson, az MKIK azonban nem tudja garantálni, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az MKIK kifejezetten kizárja.

Az MKIK előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az MKIK azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az MKIK weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.
Előfordulhat, hogy a weboldalakon az MKIK akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az MKIK semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az MKIK nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez az MKIK weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Az MKIK egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog

Az MKIK weboldalai, illetve annak tartalma vagy bármely részlete (beleértve a hozzá tartozó oldalakon található szövegeket, elrendezéseket, rajzokat, adatbázisokat és egyéb tartalmi elemeket) szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az MKIK jogosult. A www.vallalkozzdigitalisan.mkik.hu honlap védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.