Google Webinarium - Shopping Ads kampányok


2020-04-16 10:00 - 11:00

Budapest 02. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Shopping Ads kampány online előadás, a Google szakértőjével

 

Rendezvény időpontja: 2020. április 16. 10:00

Képzés időtartama: 60 perc

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.
A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

A Shopping Ads a hirdetések egy olyan fajtája, amely egy adott termékről tartalmaz információt, például egy képet, címet, a termék árát, valamint az áruházhoz vezető linket. A termékadatok a kapcsolt Google Merchant Center-fiókból érkeznek.

Hogyan hozhatja létre ezeket a hirdetéseket a Shopping-kampányokkal együtt? Hogyan jelennek meg a Google Shopping, a Google Képek és a Google Keresés szolgáltatásokban, valamint a Google keresési partnereinek oldalain? Előadásunk ezekre a kérdésekre ad válaszokat.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Miért fontos a Google shopping?
  • Kinek való és kinek nem?
  • Search vs. Shopping kampányok 
  • Smart shopping kampányok 

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre