Google Webinarium - Weboldal összeszerelés


2020-06-19 10:00 - 11:00

Budapest 02. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Weboldal összeszerelési útmutató online előadás, a Google szakértőjével

 

Rendezvény időpontja: 2020. június 19. 10:00

Képzés időtartama: 60 perc

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.
A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

Régóta gondolkozik rajta, hogy vállalkozást indítana az online térben? Weboldal létrehozásában gondolkozik? Bizonytalan, hogy mi legyen az első amit meglát a felhasználó vagy hogyan tudna látogatókat találni?

A Google Digitális Workshop megmutatja, miért érdemes jelen lenni az online térben és hogyan lesz képes sikereket elérni a digitális piacon. Előadásunkon azokra a területekre fókuszálunk, amelyek igazán fontosak a siker megalapozásához.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Melyek a weboldal legértékesebb elemei?
  • Hogyan épül fel egy értékesítési oldal?
  • Hogyan irányítsuk a felhasználót?
  • Keresőoptimalizálás, hogy ingyen találjanak az információmra

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre