Google Webinarium - Google Tag Manager


2020-05-07 13:00 - 14:00

Budapest 02. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Google Tag Manager online előadás, a Google szakértőjével

 

Rendezvény időpontja: 2020. május 7. 13:00

Képzés időtartama: 60 perc

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.
A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

A Google Tag Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy programozói tudás nélkül helyezzünk el marketing és analitikai címkéket weboldalunkon. Előadásunk ezt a kérdéskört járja körül.

Miről lesz szó a képzésen?

  • Mi az a Tag Manager?
  • Fiók beállítás
  • Alapfogalmak
  • Címkék felvétele és elhelyezése a weboldalunkban
  • Mérések beállítása egy weboldalon programozási tudás nélkül

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre