Webinárium - Online digITall - képzés első napja


2020-04-22 09:00 - 16:00

Budapest 02. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Online digITall képzés

 

A 4 napos képzés időpontja: 2020. április 22-23. és 29-30.: 09:00-16:00

Napjainkban már nem az a kérdés szükséges-e egy vállalkozás működésében, fejlesztésében, növekedésében a digitalizáció, hanem az, ki mikor fog bele annak érdekében, hogy ne maradjon le üzletfelei vagy versenytársai között.

A jelenlegi körülmények olyan helyzetbe hozzák, hozták a vállalkozásokat, melyre nem lehetett előre számítani, s jelenleg a kimenetelét sem tudhatjuk pontosan.

Amit tehetünk, hogy alkalmazkodunk az adott helyzethez, lehetőséget biztosítva egy online képzés elvégzésére, amit egyébként tantermi körülmények között terveztünk.

Ezt az igényt ismerte fel a Budapest Bank és a SEED Alapítvány, amikor a vállalkozónőknek szóló, a  Dobbantó Program  keretében indított képzések kínálatát kiszélesítve meghirdeti az online digITall 4 napos kompetenciafejlesztő képzését.

A Budapest Bank a jelen helyzetre tekintettel minden, a képzés megvalósulásával összefüggő költséget átvállalja, így a jelentkezők ingyenesen vehetnek részt az online képzésen.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre