Online rendezvény - Home office támogató megoldások: számlafeldolgozás, online számlajóváhagyás


2020-04-17 10:00 - 10:30

Budapest 11. ker., online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét a Modern Vállalkozások Programja egyik regisztrált szállítójának online rendezvényére:Home office támogató megoldások: számlafeldolgozás, online számlajóváhagyás

 

Rendezvény szervezője: KONICA MINOLTA

Rendezvény időpontja: 2020. április 17. 10:00

A járvány teremtette új helyzet az Ön vállalatát is belekényszerítette abba a helyzetbe, hogy munkavállalóit otthoni munkavégzésre kérje fel? Az IT és egyéb eszközök biztosítását és a védelmi beállításokat követően sokszor felmerül a kérdés, hogy távmunka esetén a jelenlegi munkafolyamatok mennyire alkalmasak a hatékony munkavégzéshez. Szeretné, hogy a számlafeldolgozás és jóváhagyás folyamata továbbra is gördülékeny maradjon?

Fontos, hogy időben felismerjük, milyen változtatásokra és megoldásokra van szükség ahhoz, hogy az otthonról dolgozók megfelelően és időben el tudják végezni feladataikat. Ismerje meg a távolról telepíthető, pénzügyi operatív munkafolyamatok automatizálásra kialakított dobozos szolgáltatás csomagjainkat, melyekhez online távoktatást biztosítunk a projektben résztvevők és az érintett felhasználók számára!

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre