Online Webinárium - Tervezési projektek feladatainak, erőforrásainak és költségeinek nyomonkövetése, kontrollingja


2020-04-21 13:00 - 14:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:Tervezési projektek feladatainak, erőforrásainak és költségeinek nyomonkövetése, kontrollingja

 

Rendezvény szervezője: Enterprise Group

Rendezvény időpontja: 2020. április 21. 13:00

Tervezési projektek egyik kulcs kérdése, hogy milyen feladatokat kell elvégezni a sikeres projekt lezárásához, valamint látni azt, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkkal milyen határidővel tudjuk elvégezni a feladatokat. Szintén fontos kérdés, a projekt várható költségeinek a tervezése majd a projekt előrehaladtával a megvalósulási költségek rögzítésével a költség kontrollingja.

Ezen webkonferencia keretein belül betekintést kaphatnak a Siemens PLM rendszere által nyújtott megoldásba a tervezési projekt feladatainak, a feladatok erőforrásainak és a projekt költségeinek tervezésre, nyomonkövetésre.

Előadó: Mészáros Zoltán, ügyfélszolgálati vezető, Siemens PDM csoport

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre