Online Webinárium - Kollaboratív robotika


2020-04-21 10:00 - 11:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:Webinar in the box - Kollaboratív robotika

 

Rendezvény szervezője: Universal robots

Rendezvény időpontja: 2020. április 21. 10:00

A Webinar In The Box egy egyedülálló lehetőség arra, hogy felfedezze az együttműködő robotok világát és azt, hogyan segít ez Önnek a termelés hatékonyságának növelésében és vállalkozásának bővítésében. A webinár arra koncentrál, hogy lehetőséget biztosítson a kobotok használatának és integrálásának megismerésére a gyakorlatban. Hasznos információkat szerezhet a kollaboratív robotok legújabb generációjáról, az agilis termelészervezésről és arról, hogy melyek a főbb különbségek az ipari robotok és a kobotok között.

Speakers:

Enyedi Márta és Marsi Béla

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre