Google Webinarium - Remote Work - Távmunka Google eszközökkel


2020-06-05 13:00 - 14:00

Budapest 02. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Google Webinarium - Remote Work - Távmunka Google eszközökkel

 

Rendezvény időpontja: 2020. június 5. 13:00

Képzés időtartama: 60 perc

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

Megismerhetik a távmunka eszközeit a Google ingyenes rendszerein belül. Hogyan lehet profibb megoldása gmail-en belül vagy azon túl? Kinek és mire való a G suite rendszere és mennyibe kerül a komplexebb megoldás?

Miről lesz szó a képzésen?

  • Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre, hogy távmunkát végezzünk?
  • Hogyan tudunk létrehozni bárhonnan elérhető fájlokat?
  • Hogyan tudunk többen egyszerre dolgozni egy dokumentumban?
  • Irányítsunk feladatokkal kollágákat, munkatársakat

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre