Design Terminal - Startup elsősegély LIVE: Gundel Takács Gáborral és szakértőinkkel


2020-04-28 19:00 - 20:00

Budapest 01. ker., Design Terminal Facebook oldala

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Startup elsősegély LIVE: Gundel Takács Gáborral és szakértőinkkel

 

Rendezvény időpontja: 2020. április 28. 19:00

Rendezvény időtartama: 60 perc

Elérhetősége: Design Terminal Facebook oldala

Startup Elsősegély - Hogyan maradj talpon a válságban?

Sok startupper életében ez az első nagy gazdasági válság, hiszen ezek a cégek a 2008-as idején nagy valószínűséggel még ötlet fázisban sem voltak. Hogyan érinti a helyzet lelkileg a cégalapítókat? És mik a legtipikusabb hibák, amiket egy startup ilyenkor elkövethet? Mi lesz a befektetésekkel, az állami tőkeprogramokkal? Hogyan lehet villámgyorsan terméket fejleszteni és validálni azt? 

Ezeket és hasonló kérdésekre kaphatja meg a választ a Túlélési Kisokos első adásában, ahol Pistyur Veronikával, az Oktogon Ventures partnerével; Lakatos Dáviddal, a Formlabs Termékfejlesztési vezetőjével és Zoltan Vardyval, üzleti szakértővel beszélgetnek, Gundel Takács Gábor műsorvezetésében. Nézze élőben a Design Terminal Facebook oldalán a Túlélési Kisokost két héten át minden kedden és csütörtökön!

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.