Design Terminal - KKV Újratervezés - Mihez kezdjünk a bizonytalanságban?


2020-04-30 19:00 - 20:00

Budapest 01. ker., Design Terminal Facebook oldala

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

KKV Újratervezés - Mihez kezdjünk a bizonytalanságban? - Gundel Takács Gáborral

Rendezvény időpontja: 2020. április 30. 19:00

Rendezvény időtartama: 60 perc

Elérhetősége: Design Terminal Facebook oldala


A gazdasági válság a kis- és középvállalkozásokat is jelentősen érintheti, ha nem maradnak résen és aknázzák ki lehetőségeiket. De hogyan találjuk meg ezeket a lehetőségeket? Miként tervezhetjük újra hatékonyan az egész éves költségvetésünket? Milyen sors vár az exportpiacra? És mi várható az uniós pályázatokkal kapcsolatban? 

A Túlélési Kisokos második adásában Tomán Szabinával, a Lifestyle alapítójával, Berényi Benjáminnal, a Péntech - Az okos faktoring alapítójával és Sziller Olivérrel, pénzügyi szakértővel beszélgetünk arról, hogyan lehet és érdemes a válságot átvészelni, sőt kiaknázni! 

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.