InfoSight Webinar - A mesterséges intelligenciára alapuló ajánló motor


2020-05-28 09:30 - 10:30

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

A mesterséges intelligenciára alapuló ajánló motor

 

Rendezvény időpontja: 2020.május 28. 09:30

Rendezvény szervezője: HPE InfoSight​

Megjósolható meghibásodások, proaktív problémamegoldások, pénzben kimutatható előnyök

Lassuló vagy instabil adatközpont? Géptermi leállás? Megbízhatatlan alkalmazások? Az infrastuktúra-üzemeltetőknek komoly problémákat kell megoldaniuk, amelyek sok időbe, energiába és pénzbe kerülhetnek. Hogyan lehet ezen változtatni?

A megoldás:

A HPE fejlesztése elhozza az adatközpontokba a mesterséges intelligenciára alapuló, iparágvezető prediktív analitikai platformját, az InfoSight-ot.

  • A vállalkozások ma már nem engedhetik meg maguknak, hogy az általuk nyújtott alkalmazásokban kimaradást tapasztaljanak ügyfeleik, sem azt, hogy értékes időt pazaroljanak el hibakeresésekre, majd azok elhárítására.
  • A HPE InfoSight alkalmazásával a mesterséges intelligenciának és a prediktív analitikai eszközöknek köszönhetően a problémák megoldására szánt idő 85%-kal csökkenhet. Az InfoSight ugyanis képes meghatározni, hogy mely területeken várható meghibásodás és figyelmeztetni az üzemeltetőket ezek megelőzésére. Ráadásul rendelkezésre állás növelésére is használható, így szinte garantálható a folyamatos üzemidő.
  • Az InfoSight által adott javaslatoknak köszönhetően, akár 79%-kal is mérsékelhetőek a tárolást érintő működési költségek.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre