Design Terminal - Cégalapítói szerepek a válság közepén - Gundel Takács Gáborral


2020-05-05 19:00 - 20:00

Budapest 01. ker., Design Terminal Facebook oldala

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Cégalapítói szerepek a válság közepén - Gundel Takács Gáborral

 

Rendezvény időpontja: 2020. május 05. 19:00

Rendezvény időtartama: 60 perc

Elérhetősége: Design Terminal Facebook oldala

Gladiátor a küzdőtéren - Cégalapítói szerepek a válság közepén

Sok cég került célegyenesbe az elmúlt időben, amely a válság miatt most nagyon távolinak tűnhet. Hogyan tarthatjuk fenn mégis saját és munkavállalóink motivációját? Miként használjuk a válságot cégünk, dolgozóink és a saját magunk fejlesztésére? Hogyan tudunk előnyt kovácsolni egy gazdasági válságból? 

A Túlélési Kisokos harmadik adásában Susánszky Ádámmal, a Zing Burger&Co alapítójával, Horváth Dorkával, a BOOKR Kids alapítójával és Perényi Andrással a Webshippy alapítójával beszélgetünk, és tárjuk fel a téma legizgalmasabb kérdéseit, Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. 

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.