Design Terminal - Milyen trendek jönnek? Gundel Takács Gábor és vendégei LIVE


2020-05-07 19:00 - 20:00

Budapest 01. ker., Design Terminal Facebook oldala

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Milyen trendek jönnek? Gundel Takács Gábor és vendégei LIVE

 

Rendezvény időpontja: 2020. május 07. 19:00

Rendezvény időtartama: 60 perc

Elérhetősége: Design Terminal Facebook oldala

Milyen trendek jönnek? - Globalizáció és világgazdaság a vírus után

A válság példátlan hatást gyakorol a piacokra. Mi lesz a nemzetközi termelési láncokkal? Mi várható a magyar gazdaságnak fontos iparágakban? Milyen jövő vár a startup világra? Tényleg vége a globalizációnak?


A Túlélési Kisokos következő adásában Fehér Gyulával, a Ustream és az Oktogon Ventures alapítójával, Dr. Cséfalvay Zoltánnal, hazánk korábbi OECD-nagykövetével (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) és Böszörményi-Nagy Gergellyel, a Design Terminal vezetőjével és a Brain Bar alapítójával járjuk körbe a jövőt érintő nagy kérdéseket.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.