Online Webinárium - Az IT-vezető és a Vírus - Virtuális meetup


2020-05-14 17:00 - 18:30

Budapest 14. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Az IT-vezető és a Vírus - Virtuális meetup

 

Rendezvény időpontja: 2020.május 14. 17:00

Rendezvény szervezője: Budapesti Metropolitan Egyetem

Rendezvény helye: Zoom

TÉMA: az IT-vezető feladatai a vírus előtt, alatt és után

A semmiből és váratlanul érkezett koronavírus járvány az informatikusok életét is megrengette a gazdálkodó szervezetekben. Tömegesen jelentkeznek új vagy átalakult igények - „Home office-t akarok, de rögtön!” -, versenyfutás folyik az erőforrásokért -„Ki fog ennyi laptopot szállítani, konfigurálni?" -, közben eleget kell tenni az érvényes előírásoknak, pl. GDPR - is. De megváltoztak az értekezleti szokások és elvárják ezek IT támogatását - Milyen platformot ajánljak? - , és csak találgatjuk, hogy hogyan fognak megváltozni a felhasználói szokások a járvány után - „Vajon mi lesz az irodával?”.

Vendégeink olyan gyakorló IT vezetők, akik a METU szakirányú továbbképzésén végeztek és most élesben kell bizonyítaniuk, hogy megtanulták a leckét, és ebben a helyzetben is életben tudják tartani a szervezet IT képességeit és támogatni tudják szervezetük jövőbeni működését is. Az online beszélgetésben nem csak azt érintjük, hogy mire hogyan reagáltak ezek a felelős vezetők, hanem arról is együtt gondolkodunk, hogy mi várható ezen a területen a járvány után.

Meghívott beszélgetőtársaink saját szervezetükből hoznak személyes tapasztalatokat, így első kézből szerzett információkkal gazdagodhatsz a témában a meetupon.

PROGRAM:

Bejelentkezés:
16:00-17:00

Beszélgetés:
17:00 - 18:00

Moderátor:
Tarján Gábor, a METU Executive MBA for IT szakirányú továbbképzés szakvezetője

Beszélgetőtársak:
Egyed Zalán, Business Development Executive at ADAPTO Solutions
Gaál Tamás, Ecommerce Manager at Anda Present Group
Herk Imre, Presales Technical Consultant at Invitech

Kérdések és válaszok
18:00 - 18:30

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre