Online Webinárium - Generációváltás és digitalizáció


2020-05-21 14:00 - 15:00

Győr, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Generációváltás és digitalizáció

 

Rendezvény időpontja: 2020.május 21. 14:00

Rendezvény szervezője: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A rendszerváltás után több ezer vállalkozást alapított az akkor harmincas-negyvenes korosztály, amely napjainkban éri el a nyugdíjkorhatárt. Ezek a vállalkozások jelentős szerepet látnak el nem csak a hazai gazdaságban, de a tulajdonosok családjának életében is.

A generációváltás professzionális előkészítése és lebonyolítása ezeknek a cégeknek kulcs a túléléshez és egyben lehetőség a megújulásra.

A konferencia előadásai:

  • A generációváltás emberi tényezői: személyfejlesztés, konfliktuskezelés – Dr. Dinnyés Álmos
  • A generációváltás jogi kérdései – Dr. Szalai Péter
  • A digitális generációváltás, digitális transzformáció – Horváth Tamás és Szekér Zoltán

Az előadások után a szakértők rendelkezésre állnak kérdéseik megválaszolására, illetve egyéni konzultációra. Az átadó segítséget kap abban, hogy a cég jó kezekbe kerül, hogy fel tudjon készülni arra az időre, amikor más szerepben lép be a cég kapuján, felszabadul a felelősség alól és több ideje lesz, amit másra tud fordítani.

Az átvevő más generációhoz tartozik, sok mindent másképp lát, más igényei vannak. Ő abban kap segítséget, hogy fiatal vezetőként helyt tudjon állni a vállalat élén, képes legyen az értékek megőrzése mellett úgy továbbvinni a vállalat irányítását, hogy az elvárásainak megfeleljen.

Bemutatjuk, hogy a sikeres generációváltáshoz milyen kérdéseket kell átgondolni, és hogy hogyan kell egy ilyen változást külső segítség bevonásával, szakértőkkel, jól szervezett projekt keretében végrehajtani.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre