Online Webinárium - Élet 2.0 - Digitális jövő


2020-05-20 12:00 - 13:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Élet 2.0 - Digitális jövő

 


Konferencia szervezője: Menedzserek Országos Szövetsége

Panelbeszélgetés ideje: 2020. május 20. 12:00 - 12:30 

Q&A beszélgetés ideje: 2020. május 20. 12:30 - 13:00

A panelbeszélgetés témavezető moderátora: Rasztovits Dávid - Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgató 
Szereplői: Dr. Beck György - Neumann János Számítógép-Tudományi Társaság elnöke, 2016 Év Menedzsere Életműdíj kitüntetett, és dr. Solymár Károly Balázs - Innovációs és Technológiai Minisztérium Digitalizációért Felelős Helyettes Államtitkár és Czimbalmos Levente - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programjának szakmai vezetője, MKIK Informatikai Kollégiumának titkára.

A digitális világ fejlődése felgyorsult, az eddigi folyamat ábrák megváltoztak, a diszruptív technológiák alapjaiban rajzolták újra a világot, amely körbe vesz minket. Hogy milyen irányokat vesz a digitalizáció térnyerése és hogy emberként, valamint társadalmi szinten, hogyan és milyen formában tudunk elhelyezkedni ebben a megújult technológia alapú világrendben - talán a következő évek legfontosabb kérdése. Embernek maradni a digitális korszakban nem csak kihívás, hanem fordulópont is az emberiség történetében.

A Menedzserszövetséa menedzsertársadalom összefogásával az UNICEF Magyarország céljainak segítésére 2020. május 20-án egy nagyszabású, teljes napos digitális konferenciát szervez Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő címmel, 20 izgalmas panelbeszélgetéssel, 80, a saját szektorában kiemelkedő előadóval, a Joint Venture Szövetség szakmai támogatásával, a Budapest Marriott Hotelben, a Lime Creative rendezvényügynökség Digital Conference Solution platformján.

A programot élőben közvetíti 09:00 - 19:00 óra között a Menedzserek Országos Szövetsége, a Joint Venture Szövetséés az UNICEF Magyarország social media felületein (Facebook és Linkedin).

Az egész napos digitális konferencia élő közvetítése alatt folyamatos adománygyűjtés zajlik, amellyel a nézők az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogathatják. Cél: 5. 000. 000 Ft összegyűjtése, az adománygyűjtés május 31-ig tart.

Az esemény weboldala.

Az esemény adománygyűjtő linkjéitt találja.

A Q&A beszélgetés díja 1000 Ft. Regisztrálni itt tud rá.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.