Online Webinárium - Körforgásos Gazdaság-Digitalizáció az iparban


2020-05-28 14:00 - 15:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Körforgásos Gazdaság-Digitalizáció az iparban

Rendezvény időpontja: 2020. május 28. 14:00

Rendezvény szervezője: Bay Zoltán

A vállalatok életét napjainkban a fenntarthatósággal kapcsolatos fejlesztések határozzák meg. A Körforgásos Gazdaság az értékláncokon és iparágakon átívelő új gazdasági modellt jelent, amely újra definiálja a terméktervezés, a gyártás és fogyasztás folyamatait, továbbá a hulladékfeldolgozást és az emberi munkaerő hatékony felhasználását. Egyedi webináriumunk keretén belül megismerheti az ipari digitalizáció és fenntarthatósági elvek járműiparra vonatkozó elvárásait, megoldásait.

A program kiváló lehetőséget kínál egy közös gondolkodásra, ahol szakértőink testreszabott előadással, virtuális kerekasztal mellett várják a környezeti fenntarthatóság után érdeklődőket.

Legyen részese Ön is a Körforgásnak!

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre