Online Webinárium - Shopping CSS e-kereskedőknek - minden, amit a 20%-os előnyről tudni kell


2020-05-27 14:00 - 15:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Shopping CSS e-kereskedőknek - minden, amit a 20%-os előnyről tudni kell

Rendezvény időpontja: 2020. május 27. 14:00

Rendezvény szervezője: Growww Digital

Nyugat-Európában a CSS által nyújtott 20%-os kedvezménnyel immáron a Shopping hirdetések több mint 50%-a (!) kerül kiszolgálásra. Magyarországon még az elején tartunk, a piacvezető- és a hatékonyságot kiemelten figyelő e-kereskedők már használják, de ami ennél is fontosabb, 5 piaci szereplőből 4 tervezi a CSS nyújtotta előny kihasználását.

A Growww Digital az első Shopping minősítéssel rendelkező ügynökség Magyarországon, az 1M+ EUR menedzselt Shopping költés tapasztalatát, számos e-kereskedelmi projekt CSS-re való átállítása során tapasztalt buktatókat osztjuk meg a webinárium résztvevőivel.

Nem szeretnél abba a hiába esni, hogy lemaradsz az aktuális, nemzetközi és hazai piacon egyaránt meghatározó trendekről? Akkor jó hírünk van számodra! A Growww Digital ingyenes webináriumot hirdet a marketing- és üzleti döntéshozók számára, CSS (Comparison Shopping Services) tematikában.

A szerdai webináriumon az alábbi témák kerülnek kifejtésre:

  • Kinek való a CSS 20%-os kedvezmény?
  • Mire használjuk a versenyelőnyt? Hatékonyság vagy bevétel növelése?
  • CSS döntéshozatal: árösszehasonlító vagy ügynökség a jobb partner?
  • Leggyakrabban elkövetett hibák, szakmai buktatók bemutatása.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre