Online Webinárium - Hogyan indul újra a (digitális) világ?


2020-06-03 14:00 - 15:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Hogyan indul újra a (digitális) világ?

Rendezvény időpontja: 2020. június 03. 14:00

Rendezvény szervezője: a Growww Digital és a Reacty Digital közös webináriuma

Fókuszban az e-kereskedelem, a turizmus, a használtautó- és ingatlanpiac és a használtcikk-kereskedelem

 

A koronavírus okozta kijárási korlátozások, a veszélyhelyzet kihirdetése, az utazások korlátozása és a biztonsággal kapcsolatos félelmek több gazdasági területen is átmenetileg befagyasztották szinte a teljes működést. Ez a közeljövőben szépen lassan, de érdemben változni fog. A Reacty Digital 2020. május 8-19 között végzett omnibusz kutatást, amiben arra volt kíváncsi, hogy több, részben az internethez is köthető terület hogyan fog újraindulni. A felnőtt internetezők körében készült kutatásból képet lehet kapni a turizmusról (benne a szállásfoglalásról, nyaralási tervekről, fesztiválozásról és a nyári táboroztatásról), az ingatlan vásárlásról, a használt autó piacról és a használt cikkek adás-vételéről. 


A Growww Digital 165 CEE piacon működő e-kereskedői account feldolgozásával segíti az e-kereskedői döntéshozókat a pandemic-helyzet üzleti értelmezésében. Hogyan változnak a keresések, látogatások, költségek? Hogyan költenek az e-kereskedők, hogyan hangolódik a piac? Mik a trendek?
 
A Reacty Digital - a Growww Digital szakmai partnere - 2018 novemberében indult, innovatív piackutató ügynökség. Saját piackutatási megoldásaival (Reacty Insight panelkezelő, VeVa online lakossági panel) rendszeres kutatásokat végez mind keresleti, mind kínálati oldalon. Az eNET-tel együttműködésben készülnek az e-kereskedelemmel kapcsolatos rendszeres kutatásai (éves forgalmi kutatás, fogyasztó oldali mérés és középtávú előrejelzés). Digiméter néven a közelmúltban indított több céggel közösen kifejezetten a KKV-k digitális versenyképességét támogató kutatássorozatot. 2020 májusában elkészült első omnibusz kutatásában pedig több témát vizsgált, ezekből kaphatunk első kézből ízelítőt az eseményen. 
A Growww Digital a webináriumon bemutatásra kerülő e-kereskedelmi trendeket az általa fejlesztett ROIminer.com appban elérhető adatok feldolgozásával mutatja be és fordítja le közérthető, üzleti döntéshozók számára hasznosítható módon. A trendriport heti frissítésű, a webináriumon a legfrissebb adatokat mutatja be az előadó. 
A tartalomból:
  • Kik, hová, mennyi időre, mikor, milyen kikapcsolódási céllal és hogyan terveznek elutazni nyaralni a hazai felnőtt internetezők közül?
  • Hol foglalnak szállást a nyaralók a belföldi és a külföldi utazáshoz? 
  • Mennyien fontolgatják, hogy a tavasszal vagy nyáron elmaradt fesztiválokra kilátogatnának, ha ősszel kerülnének megrendezésre? 
  • Mennyien terveztek ingatlant vásárolni a járvány kitörése előtt, mennyi valósult meg a tervekből és mennyien tervezik továbbra is ingatlan megvásárlását? 
  • Mely oldalakon értékesítenek és keresnek ingatlant az érintettek? 
  • Biztonságosnak tartják-e az internetezők a használt cikkek vételét és eladását? 
  • Mely oldalakhoz fordulnak a vevők és az eladók, ha használt cikk kereskedelemről van szó? 
  • Mennyien terveznek használt autót vásárolni a közeljövőben és milyen oldalakról tájékozódnak az árakról? 
  • Mennyien adtak el használt autót a közelmúltban és milyen oldalakon tették ezt?  
  • Hogyan változnak az e-kereskedelmi trendek, kiemelten a fizetett csatornákon? Hogyan változik a költés, a kattintási árak, a megjelenések és kattintások szám? Milyen trend jellemzi a vásárlásokat és azok értékét?

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre