Online Webinárium - Van élet az excelen túl, azaz Gyártásütemezés következő szintje


2020-06-25 10:00 - 11:45

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Van élet az excelen túl, azaz Gyártásütemezés következő szintje

Rendezvény időpontja: 2020. június 25. 10:00

Rendezvény szervezője: Enterprise Group

Előadó: Treszkai Dániel

Tartson lépést a legújabb trendekkel, technikai innovációkkal! Csatlakozzon élő webinarsorozatunkhoz, ahol a Hexagon MI és a Siemens DI piacvezető CAD/CAM/PLM és digitalizációs szoftvermegoldás portfóliójából mutatjuk be a legújabb innovációkat, illetve segítséget nyújtunk a szoftverek használatával, funkcióival kapcsolatosan.
A gyártó cégek kezdetben kézzel, legtöbbször Excelben ütemeznek. Ez időigényes, nehéz benne minden tényezőt figyelembe venni, az utólagos változtatások felboríthatják az addig elkészített tervet. A bemutató összehasonlítja, a fent említett funkciókat, hogyan tudja egy Integrált termelésütemező szoftver támogatni.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre