Online Webinárium - Lemezmegmunkálás 3D adatok alapján


2020-07-22 10:00 - 11:45

Pécs, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Lemezmegmunkálás 3D adatok alapján

Rendezvény időpontja: 2020. július 22. 10:00

Rendezvény szervezője: Enterprise Group

Síklemez megmunkálás területén a legelterjedtebb fájlformátum a DXF/DWG. Az esetek legnagyobb százalékában ebből indul el a munkafolyamat. Viszont vannak esetek amikor 3D-s modellt vagy szerelést kapunk. Ilyenkor, hogy ne kelljen egy CAD rendszerben elkészíteni a terítéket és arról kimenteni a DXF-et a segítségünkre lehet a RADAN 3D modulja. Ezen előadás keretein belül megnézzük, hogy miként tudunk végig vezetni egy projektet, ha csak egy 3D-s szerelésünk van.

Előadó: Cérna Szabolcs

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre