Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Bács-Kiskun megye


2021-10-12 09:30 - 12:30

Kecskemét, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 6000 - Kecskemét, Árpád krt. 4.

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Online marketing eszközök vállalkozóknak -

hatékonyan, egyszerűen, költségkímélően

c. rendezvényére.
Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 
Kiemelt témáink: 

• Melyek azok a hazai és globális marketing trendek, amelyek használatával piaci előnyt tud szerezni egy vállalkozás?
• Miért, hogyan, mit hirdessünk?
• Mikor térül meg egy online hirdetés?
• Készüljünk fel együtt 2021 utolsó negyedévére. 3. 2. 1: Indulhat az év végi hajrá!

Program: 
09:00

Regisztráció - reggeli kávé és sütemény

A rendezvény a hatályos jogszabályok értelmében védettséget igazoló dokumentummal látogatható!

09:30 

Köszöntő - Gaál József

elnök - Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

09:40

Vállalkozz Digitálisan! - A jövő már itt van! 2030 online marketing fegyverei - Ballai Máté

IKT tanácsadó - Modern Vállalkozások Programja

Ballai Máté gazdasági informatikus, aki a lépésről-lépésre el híve. Az E-kereskedelem és a marketing területén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Legnagyobb erénye, hogy gyorsan ráérez egy vállalkozás digitalizációs lehetőségeire, és a lehető legegyszerűbb megoldást dolgozza ki annak elindítására. Legnagyobb sikerének azt tartja, ha egy cég a bizalmába fogadja, és a találkozást követően is bármikor felhívja és kikéri a tanácsait. Célja a vállalkozások hatékonyságának növelése a digitális transzformációval, ami mindennek a katalizátora és jelenleg már az alapja is.
Mottója: „Hiszek abban, hogy a jövő már itt van!

10:00

Hogyan gondolkodnak a magyar KKV-k az online marketing világáról - Sipos Szabolcs

vállalati marketing és üzletfejlesztési vezető - Vodafone Hungary

Szabolcs a Vodafone friss kutatása alapján segít azonosítani a hazai KKV-k online marketinggel kapcsolatos attitűdjeit és kihívásait, továbbá néhány tippet is megoszt a hallgatósággal arról, hogy hogyan vágjon bele az online marketing útvesztőjébe.

10:20

Aktuális online-marketing trendek. És még annál is TÖBB - Papp Zsuzsanna

ügyvezető - Marketingmenü Kommunikációs Ügynökség

Papp Zsuzsanna 5 éve tart Facebook, értékesítési és marketing képzéseket, ahol megosztja széles körű tapasztalatait a vállalkozások üzleti fejlesztése céljából. Célja, hogy a hozzájuk forduló ügyfelek biztonságban érezzék magukat, mert pontosan tudják, hogy mire fordítják a pénzüket, és érzik, hogy mennyire hatékonyak a kampányok. A mögötte álló 25 év tapasztalattal és csapattal abban  a legjobbak, hogy egy céget évről évre az ismertséghez és elismertséghez vezessenek. Az ipar és a kereskedelem számos területén tevékenykedő országosan ismert nagy márkákkal dolgoznak.

10:40

Az ember, mint arculati elem, avagy miről ne feledkezzünk meg az online térben! - Borzai László

HR manager, tréner - Fürkész Holding Kft. 

Borzai László három féle iparágban több mint húsz évet töltött el kereskedelemben. Évekig vezető beosztásban dolgozott. Tíz éve felnőttképzésben és majd öt éve tréneri-képzési pályán tevékenykedik. Az utóbbi időben pedig sport coachként, mentáltrénerként is segíti a sportolókat, sportegyesületeket.Először csak hobbiból, később már tudatosan kezdte vizsgálni a helyzeteket, kapcsolatokat, embereket.  Ezen élmények arra inspirálták, hogy ebben a témában jobban elmélyedjen, ezért is lett tréner. Minden olyan téma érdekeli, ami az emberrel kapcsolatos, hiszen a mindennapi életben is elengedhetetlen a jó ön- és emberismeret. A kedvenc témái a sport, a motiváció és a személyiségfejlesztés. Számára nagyon fontos, hogy a megélt és megtapasztalt tréningek eredményeit ne csak a sportban vagy az üzleti életben hasznosítsák az emberek, hanem a családi életben is kamatozzanak ezen felismerések. Hisz abban, hogy minden ember tálentum. Hivatása a tehetség kibontakoztatása, támogatása. Mottója: All for talent!  Mindent a tehetségért!

11:00

Networking kávészünet - kiállítók bemutatkozása

11:20

Tartalom gyártás. Blog. Vlog. LIVE. - Kalocsai Sándor

tulajdonos - magzsola.hu

11:40

Facebook, Instagram, Tiktok, YouTube, Google? Mi a legeredményesebb egy KKV számára? - Berta Gergő

ügyvezető - Maximum Business Kft. 

Berta Gergő online eladásokkal, online vállalkozások építésével foglalkozik. Célja, hogy minél több hazai vállalkozónak tudjon segíteni a növekedésben és online rendszerük magasabb szintű kiépítésében. Fő ügyfelei közé webshopok, webáruházak tartoznak, de partnerei között tudhatók olyan szolgáltató és gyártó, kereskedő cégek, akiknek üzleti tervük, hogy minél több potenciális ajánlatot és megrendelést könyvelhessenek el sikerként. 

12:00

Előadói kerekasztal-beszélgetés: 

moderátor: Ballai Máté

Az előadások összegzése. Mik a jövőbeli trendek? Milyen új technológiákra számíthatunk? Mennyire fontos, mennyire kifizetődő lépést tartani a digitalizációval?
12:20 Ebéd

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Az Ön IKT tanácsadója Bács-Kiskun megyében:

Ballai Máté

ballai.mate@ginop-mkik.hu

+36-20-582-2464

Ballai Máté gazdasági informatikus, aki a lépésről-lépésre el híve. Az E-kereskedelem és a marketing területén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Legnagyobb erénye, hogy gyorsan ráérez egy vállalkozás digitalizációs lehetőségeire, és a lehető legegyszerűbb megoldást dolgozza ki annak elindítására. Legnagyobb sikerének azt tartja, ha egy cég a bizalmába fogadja, és a találkozást követően is bármikor felhívja és kikéri a tanácsait. Célja a vállalkozások hatékonyságának növelése a digitális transzformációval, ami mindennek a katalizátora és jelenleg már az alapja is.
Mottója: „Hiszek abban, hogy a jövő már itt van!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény a hatályos jogszabályok értelmében védettséget igazoló dokumentummal látogatható. 

Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.