Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Válságálló digitalizáció - Országos rendezvény


2022-10-05 13:00 - 15:00

Budapest 01. ker., online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Válságálló digitalizáció 

c. rendezvényére.

Miről lesz szó? 

A költségek optimalizálása, a stabil ügyfélkör kialakítása és megtartása. Ezek talán a hazai kis- és középvállalkozások legégetőbb feladatai az orosz-ukrán háború miatt kialakult válsághelyzet, a növekvő energiaárak és az infláció miatt. A Modern Vállalkozások Programja hisz abban, hogy a digitális fejlesztések segíthetik felvenni a harcot a módosult körülményekkel. A szakemberek azt mondják a környezet változásainak kezelésében kiemelten fontos lesz a rugalmasság és az alkalmazkodóképesség, mely készségek kialakításban a digitális transzformációnak kulcs szerepe van.

Miért érdemes részt venni? 

A Modern Vállalkozások Programja – Válságálló digitalizáció elnevezésű online eseménye október 5-én, 13 órától elsősorban azt vizsgálja meg, hogy melyek az első és legfontosabb tennivalók a kialakult válsághelyzetben, a kkv-k hogyan tudják csökkenteni a digitalizációs megoldásokkal a felmerülő költségeiket, valamint hogyan tudnak megtakarítani a technológia segítségével. Kiderül az is, hogy a jelenlegi helyzetben mire és miért jó a robotizáció.

A délután második részében a szakértők egy panelbeszélgetésben veszik górcső alá azokat a kérdéseket, melyeket az előadások alatt nem lehetett bővebben kifejteni.

 

Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 

Program: 

13:00

Köszöntő - Kott Ferenc

elnök - Digitalizációs Kollégium - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

13:05

Nyitó előadás

A vállalkozások pénzügyi lehetőségei - Krisán László 

vezérigazgató - KAVOSZ Zrt.  

13:20

Változás, változtatás, válságálló vállalkozás - Nagy Tibor

IKT tanácsadó - Modern Vállalkozások Programja

Milyen égető problémákra lehet hatékony és gyors válasz a digitalizáció egy kkv működésében? Merre induljon, aki tájékozódni szeretne és milyen gyorsan számíthat eredményre? A segítség minden kkv számára elérhető, könnyebben és gyorsabban, mint azt gondolná. 

13:30

A gazdasági válság átok, vagy lehetőség? - Jagodics Tamás

vállalkozásvezetési tanácsadó - Cégmendzser

Az előadásában azok a lehetőségek kerülnek bemutatásra, hogy milyen döntéseket kell meghozni ahhoz, hogy cégünk nehéz gazdasági körülmények között is növekedni tudjon.

13:45

Hatékony csapatmunka? Bárhonnan! – Szlezák Péter

IT üzleti tanácsadó - System32 Kft.

Hatékonyabb munkatársak, alacsonyabb üzemelési költségek, nagyobb biztonság és folyamatos ellenőrzés a cégünk működése felett. Hogyan használjuk ki és állítsuk a cégünk szolgálatába a digitális fejlődésben rejlő lehetőségeket? Avagy mire elég havonta 2€ munkatársanként?

14:00

Az idő pénz, spórolj robotokkal! RPA – Robotizált folyamatautomatizálás – Kardos Gábor

értékesítési menedzser - Goodroid

Az előadásból kiderül, hogy a folyamatautomatizálás gyorsaságot és pontosságot, az emberi hibák kiküszöbölését és egy motiváltabb csapatot eredményez, mely a repetitív feladatoktól felszabadulva, a megtakarított időt hasznosabb feladatok elvégzésére tudja fordítani, a vállalkozás hatékonyabb működése érdekében. A Robotic Process Automation by UiPath kombinációjából született meg a Goodwill Cégcsoport legújabb integrált szolgáltatása, a folyamatelemzés és robotizált automatizálás – a Goodroid.

14:15

Fejlődő e-kereskedelem, ezek a legújabb trendek - Szilágyi Norbert

online marketing project manager - Forweb 

14:30

Panelbeszélgetés

Beszélgető partnerek: Jagodics Tamás, Kardos Gábor, Nagy Tibor, Szilágyi Norbert, Szlezák Péter

Moderátor: Koleszár Péter - vezető IKT tanácsadó - Modern Vállalkozások Programja 

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

Az esemény online kerül lebonyolításra. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online platformhoz való csatlakozás folyamatát a rendezvényt megelőző napon e-mailben küldjük meg az előzetesen regisztrált érdeklődőknek. 

Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt, amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

A regisztráció sikerességéről minden esetben automatikus üzenetet küldünk. Amennyiben ezt az üzenetet nem kapta meg, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.