PP Konferencia - Értékesítési trendek 2023


2023-01-19 09:30 - 16:30

Budapest 01. ker., BKIK Székház - Budapest, Krisztina krt. 99.

Értékesítési trendek – 2023

Ami az árnál is fontosabb!

Miről lesz szó?
Hatalmas fordulat zajlik a sales-es gondolkodásmódban. Az ügyfélhűség a B2B-ban a legnagyobb értékké vált. Az árnál is többet számít a bizalom, az ügyfélhűség, a gondoskodó, törődő értékesítői magatartás, stílus.
A cégek egymás közötti eladásaiban a személyes ügyfélkezelés mindent visz. Hódítanak a speciális, személyre szabott ajánlatok. Az értékesítők szerepének nincs vége az eladással. Végig támogatják az ügyfelet a termék sikeres használatáig és azon túl is.
A technológia rohamos fejlődése és a hektikus életviszonyok miatt folyamatosan újítani kell a cég értékesítési stratégiáját is. Főként a B2C szegmensben van erre nagy szükség. Az eladás azonban az automatizáció, az omnichannelek, a közösségi média korszakában is csak értékesítő, pontosabban ügyféltámogató munkatársakkal a háttérben lehet eredményes.
A közösségi értékesítés csak a kapcsolatteremtésről, -építésről, -kezelésről szól. A potenciális ügyfél a közösségi médiában is emberi kapcsolatra vágyik, arra, hogy a problémáit megoldják, megértsék.
Ilyen összetett szerepben helytállásban folyamatosan támogatni kell az értékesítő kollégákat, hogy ezeken a változásokon kiégés, frusztráltság nélkül, képességeik fejlesztésével átevezzenek.
Mert a feladat továbbra is a bevételek növelése, minél több portéka eladása. De vadonatúj módszerekkel.

Kinek szól a rendezvény? 
A mindent megváltoztató új gondolkodásról hallhatunk rendkívül gyakorlatias előadásokat a 11. Értékesítési trendek konferencia előadóitól. Várják a cégek első számú és az értékesítési vezetőit, csapattagjaikat, a cégek ügyfélszolgálatosait, marketingeseit, adatbázis-szakértőit.

Részletes program, regisztráció és további információk a PP konferencia honlapján található.