Békéscsabai regionális rendezvény február 23-án

Jöjjön el február 23-án Békéscsabára és hallgassa meg Késedi Gábornak, a Videoton FC mérkőzéselemzőjének izgalmas előadását!

A Modern Vállalkozások Programjának vendégelőadója Késedi Gábor lesz jövő héten, február 23-án csütörtökön Békéscsabán, aki videóelemzőként Dárdai Pál és Bernd Storck stábjának tagja volt, így a sikeres franciaországi Eb-n is részt vett. 

Nemzetközi szinten már teljesen bevett szokás az, hogy az utánpótlás csapatok mellett dolgoznak mérkőzéselemzők, akik feltérképezik az aktuális ellenfelek erősségeit, egyénileg és csapatszinten is. De mi a helyzet hazánkban, itthon mely focicsapatok mögött áll szakmai elemző? Mi az ő napi munkájuk, hogyan figyelik a trendeket, hogyan tudnak lépést tartani a modern eszközökkel, informatikai ismeretekkel?

Tudta, hogy azonos tudású futballcsapatok esetében akár az elemzői munka alapossága is dönthet a meccs végeredményéről?

Késedi Gábor, a Videoton FC mérkőzéselemzője beszélni fog minderről, s egyúttal bepillantást enged a Vidi játékosainak felkészülésébe, mindennapjaiba. Gábor azt vallja, hogy a futball tudomány is, nem csak játék, hisz a labdarúgók fejlődését a számokon keresztül szépen látni lehet.

Jöjjön el a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! békéscsabai Információs Napjára 2017. február 23-án a Csabagyöngye Kulturális Központba. 

Rendezvényünkön olyan további hasznos előadásokkal, tudással lehet gazdagabb, amely kis- és középvállalkozás-tulajdonosként/-vezetőként az Ön cégének digitális fejlődését, ezzel versenyképességének fokozását segítheti elő.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráljon minél hamarabb, mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott!

Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ, Széchenyi utca 4.
2017. február 23. csütörtök 
A rendezvény 10:00 órakor kezdődik, és 14:00 órakor kerekasztal-beszélgetéssel zárul.