Kaposvári információs nap

   
2016. június 9-én lezajlott a Modern Vállalkozások Programja első Somogy megyei rendezvénye Kaposváron a Hotel Dorottya rendezvénytermeiben.
A program összeállításánál elsődleges szempont volt, hogy a megye vállalkozásait tájékoztassuk az őket érintő lehetőségekről és figyelembe vettük a helyi igényeket is.
A résztvevőket Varga József, az SKIK elnöke köszöntötte, majd Czimbalmos Levente, a Modern Vállalkozások Programja operatív vezetője tájékoztatta őket a projektről és a kapcsolódó pályázati lehetőségekről. Ezután következett Horváth Győző, az Infocentrum Kft. ügyvezetőjének előadása az időgazdálkodásról, amelyet az M&M Computer Kft. (Cserfai Gábor), a Danobius Informatika Kft. (Balogh Péter ügyvezető igazgató), és a Microsoft Magyarország Kft. (Szabó Tamás) prezentációja követett. 
Az ezt követő fórumbeszélgetésen a további felmerült témákkal kapcsolatos kérdésekre válaszoltak az előadók, majd további egyeztetésekre, információcserére is lehetőség nyílt az előadásokat követő büféebéd ideje alatt.

Az eseményről a két helyi televízió, a Somogy TV és a Kapos TV híradós anyagban számolt be, illetve az M1 Ma délután c. műsorában is látható volt a Czimbalmos Leventével készült interjú:
http://www.mediaklikk.hu/video/ma-delutan-2016-06-09-i-adas/