Kamarai rendezvényszervezői workshop

Július 12-én workshopra hívtuk a területi kamarák rendezvényszervezőit. A workshop célja a megyei, járási és városi rendezvények szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos eddigi tapasztalatok, észrevételek megbeszélése, a felmerülő kérdések megvitatása, továbbá a szeptembertől kezdődő rendezvénymenetrend tervezése, az időszaki szervezési feladatok egyeztetése, előkészítése volt.

A workshopon a kamarák azon rendezvényszervezési koordinátorai és kollégái jelentek meg, akik a rendezvények szervezésében, napi rutinjában közvetlenül részt vesznek, vagy az azzal kapcsolatos szervezési kérdésekben állást foglalhatnak, kérdéseket fogalmazhatnak meg.

Tengerdy Krisztina rendezvényszervező koordinátor prezentációja kiterjedt a rendezvények szervezésének minden részletére (rendezvényidőpontok, helyszín, meghívó, program, előadók, szállítók, sajtómegjelenések, IKT tanácsadók feladata a rendezvényszervezést illetően, a rendezvények lebonyolítása). A prezentáció után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseiket feltenni, ezzel a lehetőséggel többen éltek is. A workshop végére nem maradtak nyitott kérdések, a rendezvényszervezők most is minden segítséget megkaptak a rendezvények sikeres megszervezéséhez, lebonyolításához.