Nyílt nap a Modern Vállalkozások Programja iránt érdeklődő potenciális beszállítói partnereknek

A Modern Vállalkozások Programja 2016. április 12-én nyílt napot szervezett azon vállalkozók számára, akik lehetséges beszállítóként érdeklődnek a projekthez történő csatlakozás iránt.

A nyílt napon közel 100 cég képviselője vett részt Kelet-, illetve Nyugat-Magyarország térségéből.

A projekt vezető IKT tanácsadója, egyben szakmai vezető-helyettese, Koleszár Péter, illetve SZVR programmenedzsere, Kovács Gábor tartottak előadást, tájékoztatva a résztvevőket a projekt tartalmáról, céljáról, illetve a programban való részvétel feltételeiről.

A résztvevők megtudhatták többek között, hogy a termékeiket, szolgáltatásaikat milyen módon ajánlhatják fel a programba belépő kis- és középvállalkozások számára, a rendezvényeken előadóként és kiállítóként jelenhetnek meg, a tanácsadók képzésében vállalhatnak szerepet, ill. hogy a programhoz való csatlakozás díjmentes.

A prezentációk után a vállalkozóknak lehetőségük nyílt kérdéseiket feltenni, és ezzel a lehetőséggel sokan éltek is.

A projekt célja, hogy minél szélesebb palettát tudjon kínálni a kkv-nek integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek, adatbiztonsággal kapcsolatos rendszerek, felhőalapú megoldások, webes megjelenés, hardver és vállalati célszoftver témakörben, ezért igyekszik kialakítani egy erős beszállítói kört.

A beszállítói nyílt napot a nagy érdeklődésre való tekintettel a közeljövőben megismételjük.