Vodafone és Modern Vállalkozások Programja: együtt a hazai kkv-k digitális felzárkóztatásáért

Az együttműködés keretében a Vodafone regisztrált partnerként teszi elérhetővé októbertől több szolgáltatását, például felhő alapú megoldásokat, jármű és flottakövetési szolgáltatást, melyeket a programba regisztrált vállalkozások egyedi kedvezménnyel tudnak igénybe venni. A vállalat több vidéki nagyvárosban tart majd előadásokat, mellyel szakértői partnerként segíti a digitalizációs folyamatok elindulását, kiteljesedését.

Dobó Mátyás a Vodafone Vállalati Üzletágának vezetője elmondta, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara eseményei iránt nagy az érdeklődés, így örömmel csatlakoznak a rendezvénysorozathoz, és remélik, folyamatosan bővülő megoldásaik valós segítséget tudnak nyújtani a vállalkozások számára a digitalizációs folyamatok elindításában, megvalósításában. Az elmúlt időszakban egyértelművé vált - kiemelten a pandémia alatt bevezetett korlátozások során – hogy az online jelenlét sok esetben az új piaci lehetőségeket, gyorsabb és rugalmasabb reagálást, a változásokra történő hatékony választ biztosítja a kkv-k számára. A Vodafone célja, hogy szakértői és szolgáltatói partnerként aktív szereplőként segítse a digitális érettség tekintetében lemaradást mutató szektor képviselőit a digitalizáció nyújtotta előnyök kihasználásában, ezzel biztosítva a felzárkóztatást.

Kott Ferenc, az MKIK Digitalizációs kollégiumának elnöke örömmel számolt be arról, hogy a Vodafone-t a Program partnerei között tudhatják, hiszen a nagyvállalat, mely Európa legnagyobb mobil- és vezetékes hálózat-üzemeltetője, a világ legnagyobb IoT kapcsolati szolgáltatója, élen jár a legfejlettebb technológiák terjesztésében.

A Vodafone innovatív és a felhasználók között népszerű termékei, szolgáltatásai által a kkv-k digitalizációs folyamatai lendületet kaphatnak és sikeresen léphetnek a digitális fejlődés útjára. 

A Modern Vállalkozások Programjába regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

https/erdekel_a_program