dialóg interaktív kft

dialóg interaktív kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2005-ben alapított, jelenleg 11 fős cégünk elsősorban vállalatirányítási
rendszerekkel együttműködő fejlesztések megvalósításával és üzemeltetésével
foglalkozik.
Célunk a hosszú távú munkakapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel, amelyek között
egyaránt megtalálhatóak nagyvállalatok és KKV-k is.
Szolgáltatási területeink:
- programozás (.net, php)
- szerverüzemeltetés (linux, windows)
- grafikai tervezés
- analitika, online marketing tanácsadás
- ppc hirdetéskezelés
- tartalomkezelés, szerkesztés, kiadás

Esettanulmány

Ügyfél: Kovács Autóalkatrész Kft.
Ágazat: autóalkatrész kereskedelem
Forgalom 2017: 1,6 milliárd Ft

Cégünk 2008 óta fejleszt online autóalkatrész kereskedelmi partnerei számára online értékesítési rendszereket, ennek megfelelően több sikeres bevezetésen vagyunk túl (több mint 15 projekt) és váltunk a magyar alkaltrészkereskedelem vezető rendszerfejlesztőivé.

A Kovács Autóalkatrész Kft. (https://alkatreszek.hu) 2012 óta ügyfelünk, összbevételét 5 év alatt több mint ötszörösére, online kereskedelmi bevételét, közel százszorosára emeltük, miközben ügyfélkörét átalakíttuk: b2b értékesítőből, piacvezető online b2c értékesítővé vált.

Az autóalkatrész kereskedelmi cégek legnagyobb problémája a szinte kezelhetetlennek tűnő adatmennyiség. Közel 20 000 autótípushoz több millió (akár több 10 millió) cikkszámot kelll tudni rendszerezni, amely munka manuálisan ma már elvégezhetetlen.
A logisztikai, árazási, ügyfélkezelési feladatok kezelése megfelelő informatikai háttér nélkül egyre kevésbé versenyképes.

Szakág specifikus ERP (amix) rendszerre épülő megoldásaink erre nyújtanak gyors és hatékony választ.
Az értékesítési felület a vállalatirányítási rendszer adataira épülve jeleníti meg a termékeket és a termékek közötti kapcsolatot, pl. a benne lévő termékeket, a hozzátartozó vagy helyettesítő termékeket, az ár- és a készlet információt, és az akciós alkatrész-ajánlót.

A webáruházban megtalálható termékek adatai az ERP rendszerből szinkronizálódnak a webáruház termékadatbázisába. A leadott rendeléseket az online rendszer automatikusan átadja az AMiX részére. A weboldalt minimum két külön szervergép szolgálja ki, egy adatbázis és egy webszerver.

Weboldal: