Flexinform Integrált Rendszerfejlesztő és Sportinformatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Flexinform Integrált Rendszerfejlesztő és Sportinformatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk fő tevékenysége megalakulása óta sportfejlesztési célú támogatási rendszerek folyamatmenedzsmentjét ellátó informatikai rendszerek fejlesztése és a rendszerek felhasználói oldali supportja. A TAO támogatási rendszer létrejöttekor felismertük, hogy ezt a közigazgatási eljárást, „pályáztatást”, szinte lehetetlen informatikai háttértámogatás nélkül megoldani. Így mi voltunk az első és máig egyetlen vállalat, aki kifejezetten erre a folyamatra az érintett sportági szakszövetségekkel szorosan együttműködve komplex informatikai rendszert fejlesztett és üzemeltet mai napig Integrált Elektronikus Kérelmi Rendszer (i-EKR) néven. A Jóváhagyó Szervezetek az elmúlt támogatási időszakokban és jelenleg összesen kb. 2000 aktív sportszervezet 300 milliárd forintnyi támogatási forrásának jóváhagyását és elosztását végezték el a rendszerünkön keresztül.

Esettanulmány

Magyar Kosárlabda Szövetség, látvány csapatsport
A Sportszervezeteknek a bajnoki nevezési díjak költségének rendezésében, papír alapú adminisztrálásában nagy a hibázás lehetősége, továbbá a befizetésekkel kapcsolatos ügyintézések időtartamán is javítani kellene.
A Szövetség által üzemeltetett Bajnoki nevezési rendszerben (felhőalapú szoftverében) bevezetésre kerül az elektronikus fizetés lehetősége, mellyel a papír alapú forgalom jelentősen csökken, az átfutási idők minimálisak, a befizetések azonnal jelentkeznek a szükséges számlákon.