cTm Szoft Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Bt.

cTm Szoft Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Bt.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A cTm Szoft Bt. 2000.08.01-én alakult a cTm Szoft Egyéni cég jogutódjaként mely 1991-től működött Számítógép Szoftverfejlesztő vállalkozásként. A cég magyar magánszemélyek tulajdona. Munkatársaink kivétel nélkül felsőfokú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Cégünk éves árbevétele dinamikusan növekszik, melynek legnagyobb hányada a FuvarSys rendszerek szolgáltatásaiból képződik.

Esettanulmány

A megbízó cég 20 kamionnal fuvarozást végez napi több száz kisebb munkát, fuvarlevél alapú nyilvántartással.
Az alap megbízás arra vonatkozott, hogy alakítsunk ki egy rendszert ami képes a napi egyre növekvő Menetlevél számot rögzíteni, rendezni arról számlát készíteni a vonatkozó előírásokkal.
A feladat nem volt nehéz ezt rövid határidővel egy komplett hálózatos megoldással többfelhasználósra sikerült kivitelezni és ezzel a célt elérni.
A bemutatott probléma természetesen mát nagyon régen történt, de a cégünk lapkövének számítjuk!
A referencia cégünk mai napig felhasználónk de az alap szoftver legújabb FuvarSys VIR rendszertét használja!
Ebből megbízásból eredeztetjük a jelenlegi FuvarSys VIR rendszert mely az elmúlt közel 20 év alatt egy komplett Vállalatirányítási rendszert lett és több szász cég alkalmazza akik között van 1 de akár 100 kamiont üzemeltető is.
A rendszerrel igyekszünk a Fuvarozás , Logisztika területén lefedni minél nagyobb szegmenst, így az alap Fuvarszervező és Költségelemező Rendszert mellé modulokat biztosítunk a Saját szervizzel rendelkező, Logisztikai raktárral rendelkező partnereinknek! A rendszer része a CRM modul.
A rendszereinket saját fejlesztésen belül képesek vagyunk egyedi irányba fejleszteni, módosítani a felhasználóink igénye szerint!