OnLiveIT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

OnLiveIT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy a vállalati informatika területén szerzett évtizedes tapasztalatainkkal és az információ technológiai ipar legfejlettebb szoftver és hardver eszközeivel álljunk ügyfeleink szolgálatára.
Célunk, hogy olyan megoldásokat ajánljunk a szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek, melyek nem csak egyedi problémákra nyújtanak gyógyírt, hanem valódi termelőerővé teszik szállítóink termékeiben megtestesülő tudást.
Mivel ügyfeleinknek a valós életben kell helytállniuk, ezért az általunk nyújtott szolgáltatások is a mindennapok problémáira és kihívásaira adnak megoldásokat.
Valljuk, hogy az informatikai rendszerek, bár egyre fontosabb helyet foglalnak el a cégek életében, feladatuk a vállalati értékteremtő folyamatok minél hatékonyabb kiszolgálása, nem pedig az uralkodás azok felett.
Termék portfóliónk összeállításánál különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott szoftverek, hardverek alkalmasak legyenek egy harmonikus informatikai infrastruktúra kialakítására, amely hosszú évekre biztos hátteret nyújtva, szolgálja tulajdonosát.

Esettanulmány

IFDT Kereskedelmi Kft, borkezelő anyagok, italáru, valamint élelmiszer importjával foglalkozik, üzleti partnerei száma meghaladja a kétezret.
A vállalat a különböző területeket támogató, elszigetelten működő alkalmazásokat olyan integrált vállalatirányítási rendszerrel kívánta kiváltani, amely a jövedéki termékek nyilvántartásából adódó speciális igényeket is egyetlen megoldással lefedi, nagyobb hatékonyságot és jobb áttekintést ad.
A cég partneri körében több vállalat is kedvező tapasztalatokat szerzett az SAP Business One vállalatirányítási rendszerével, amelyhez az OnLiveIT saját fejlesztésű jövedékitermék-nyilvántartó megoldást is kínál.