Humán Kereskedelmi, Szolgáltató és Oktatási Kft.

Humán Kereskedelmi, Szolgáltató és Oktatási Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Humán Kft. 1996-ban azzal a célkitűzéssel alakult, hogy megbízható és versenyképes számítástechnikai, informatikai és hálózati megoldásokat nyújtson ügyfelei számára. Fő feladatának tekinti, hogy segítse üzleti partnereit az optimális informatikai megoldás megtalálásában a mai, gyorsan változó környezeti feltételek között is. Ez megkívánja új, előremutató technológiák alkalmazását a rendszertervezéstől az üzembe helyezésig terjedő számítástechnikai alkalmazás minden fázisában és minden eszközében.

Partnereink számára értékálló, megbízható, integrálható és folyamatosan fejleszthető megoldásokat biztosítunk.
Az általunk tervezett rendszerek képesek minden körülményhez igazodóan hatékonyan hozzájárulni Partnerünk sikerességéhez, piaci versenyképességének fokozásához akár az alaptevékenységüket, akár egyedi fejlesztéseket illetően.
Felismerésünket, mely szerint az információáramlás hatékony használata az üzleti életben alapkövetelmény, Partnereink javára kívánjuk fordítani azzal, hogy részükre a legkorszerűbb informatikai infrastruktúrák kiépítését és üzemeltetését valósítjuk meg.
A megvalósítás fázisában is képesek vagyunk Partnereink egyedi igényéhez alkalmazkodni annak érdekében, hogy megoldásaink a legteljesebb mértékben szolgálják közös céljainkat.
A Humán Kft. a nemzetközi informatikai technológiákat a Partnerek szolgálatába állítva, az alap infrastruktúrától a magas szintű alkalmazásokig rendszereket tervez, kivitelez, folyamatosan működteti monitoring rendszerét.
Megrendelőink elképzeléseit a már alkalmazott, de heterogén hardver és szoftver állomány egységes rendszerbe foglalásával is képesek vagyunk megvalósítani.
Célunk, hogy Önöknek a legjobb minőségű és kategóriájában legjobb árú termékeket és igényeinek mindenben megfelelő, testre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk.

Esettanulmány

Jelentős régióban egyedülálló szemétszállítási rendszer informatikai támogatása
Teljes videó megfigyelő rendszer telepítése.
IT rendszer kiépítése
Struktúrált hálózat kialakítása
IT eszközök szállítása

Hatékony és eredményes gazdálkodás.