Agro Generál-Épker Kft.

Agro Generál-Épker Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk programozással - ezen belül webfejlesztéssel és szaktanácsadással - és saját tervezésű és készítésű szolgáltatásokkal foglalkozik.

Temékeink

Esettanulmány

Debreceni vendéglátóegység vezetője, frekventált központi helyen, 6-7 állandó dolgozó alkalmazásában és hétvégi beugrós dolgozók alkalmazása.
Az üzletvezető maga oldotta meg a beszerzéseket. A nagykereskedők azonos termékei között olykor nagy volt az eltérés az árban, főleg nagy mennyiség rendelésében. A ügyfél nem kapott aktuális árlistát naponta a nagykereskedőktől és maga járta be a rektárhelyeket amely tetemes üzemanyag költséggel jár. Az ügyfél nem kapott tájékoztatásokat a termék trendekről és nem ismerte a piaci kínálatot, amely lehetőséget adott a konkurencia felfeljlődésére és piaci előnye kialakulására.
A Nagyker Ajanlatok - www.nagykerajanlatok.hu - rendszer tesztelése során az ügyfél hálálkodva telefonált és méltatta a rendszer érdemeit. Azonnal tájékoztatásba került a legfrissebb kínálattal, árakkal, megismerte a számára legkedvezőbb feltételeket kínáló partnerek elérhetőségeit, kapcsolatba lépett vele online és megrendelte a szükséges árukészletet több beszállítótól. Mindezt az irodából, zéró üzemanyag költséggel, időt és energiát spórolva. A kiszállítást egyes partnerek ingyen végezték.