KÖZINFORMATIKA Közigazgatási Informatikai Szolgáltatóközpont Nonprofit Kft.

KÖZINFORMATIKA Közigazgatási Informatikai Szolgáltatóközpont Nonprofit Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Közigazgatási Informatikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft.
Cégünk a vállalati szféra mellett, a közigazgatás területén felmerülő informatikai, ügyviteli feladatok ellátására jött létre. Segítséget nyújtunk az információ- és adatbiztonság valamennyi területén, támogatjuk az informatikai üzemeltetők munkáját, együttműködünk a megbízóink szakembereivel és partnereivel. Az általunk delegált tanácsadók feladata a helyi informatikussal együttműködve a biztonsági rendszer(ek) kiépítése, üzemeltetése, fejlesztése és az ellenőrzéseken/auditokon való képviselet ellátása, a jogszabályi megfelelés és a jogszabálykövetés garantálása.

Temékeink

Esettanulmány

Nagy távközlési szolgáltató önálló leányvállalata.
A cég információbiztonsági rendszerének kiépítése és üzemeltetése után a teljes GDPR megfelelés kaialakítása és a folyamatos DPO szolgáltatás volt a feladat.
Az információs rendszer bevezetése az informatikával együttműködve történt. A cég közben magába olvasztott egy másik szolgáltatót, yg az integrálást is meg kellett oldanunk. A beolvasztani kívánt szolgáltató IBR rendszerét szintn mi építettük, ami komoly könnyebbséget jelentett. A folyamatos IBF feladatok mellett a GDPR megfelelés megteremtése is felmerült, amelyet két lépésben (felmérés és megvalósítás) tettünk/teszünk meg.

Üzleti előny hogy az információbiztonsági környezet folyamatosan auditálható állapotban van, a működés pedig megfelel a törvényi előírásoknak, illetve az ügyféligényeknek egyaránt.