Bechtle direct Kft

Bechtle direct Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Bechtle direct – Az Ön erős IT-partnere.
A Bechtle direct a kereskedelmi végfelhasználók és ajánlatkérők vezető IT-szolgáltatója, és Európa-szerte 14 országban van jelen. Ügyfélként élvezheti az IT-termékek széles portfólióját, a szakszerű személyes tanácsadást, valamint a rendelések gyors és megbízható lebonyolítását. Minden ismert gyártó tanúsítványát magunkénak tudhatjuk. A bios®-szal egy testre szabott online beszerzési rendszert kínálunk, mely érezhetően hozzájárul az IT-termékek beszerzési költségeinek csökkentéséhez.

Esettanulmány

A Komplex Média Kft. fő profilja a flexo technológiával nyomtatott különböző alapanyagú tekercses címke, csomagolóanyag gyártás és többrétegű laminált és kasírozott fóliák felülnyomása, továbbá teljeskörű grafikai tervezés és előkészítés. A hagyományos csomagolástechnológiai megoldások mellett a zsugorcímke shrink sleeve és a fröccsöntéssel feldolgozott címke in-mould anyagok nyomtatása is tevékenységi körünk fontos elme, mely új távlatokat nyit meg a címkegyártás, és a címkék ipari felhasználhatósága területén.

Gépi hátterünkkel képesek vagyunk a nyomathordozók széles skáláját feldolgozni, a vevői igényeknek megfelelően, úgy mint: papírok, kartonok 60-350 grammig, metalizált papírok, papír alapú öntapadosok,thermo papír alapú öntapadosók, szintetikus alapú öntapadosok, laminált tubus alapanyagok, flexibilis csomagolóanyagok, alumínium fóliák, pohárzáró alapanyagok, vákum-formázható műanyagok, többrétegű laminált csomagolóanyagok, vékony monofóliák 20 mikrontól.
IT eszközfejlesztés
iiyama ProLite XB2779QQS-S1 monitor 2db 259 350Ft+Áfa/db összesen 518 700 Ft+Áfa
ASUS PB27UQ - LED monitor -4K -27 2db 182 845Ft+Áfa/db összesen 365 690 Ft+Áfa
Asus ZenBook Flip 15 UX561 UD-E2008T 6db 403 110 Ft+Áfa összesen 2 418 660 Ft+Áfa