Manage Software Betéti Társaság

Manage Software Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A vállalkozás fő profilja vállalatirányítási rendszerek megtervezése, programozása, oktatása és a szupport biztosítása. Jellemzően egyedi szoftvereket készítünk, hiszen minden vállalat más. Fontosnak tartjuk, hogy mindig a szoftver alkalmazkodjon a megrendelő igényeihez.

Esettanulmány

Somogy megyei, 20 főt foglalkoztató iskolai konyha
A 37/2014 EMMI rendelet előírja a közétkeztetésben résztvevő konyhák számára, hogy milyen szabályokat kell betartaniuk. A rendeletben megfogalmazott szabályok összetettek, ezért papíron számolgatni az élettani értékeket, változatossági mutatót, gyakoriságot stb. már nem lehet. Megoldandó feladat volt a könnyen összeállítható étlap, az anyagkiszabat készítés, készlet kezelés. Mindemellett fontos, hogy követhető legyen a napi norma értéke, illetve az alapanyagok bekerülési költsége.
A Közkonyha program közétkeztető cégek számára nyújt segítséget abban, hogy a törvényben foglaltakat maradéktalanul betartsák, és mindamellett gazdaságosan üzemeljenek. Több olyan megoldást is tartalmaz, ami megkönnyíti és meggyorsítja a munka menetét, mindezt könnyen kezelhető felhasználó barát felülettel.
A programot feltöltött adatbázissal (alapanyagok, azok élettani értékei és allergén anyagai; receptúrák...) adjuk át a felhasználóknak, így azonnal elkészíthető az étlap. Az étlap és a létszám adatok alapján egy gombnyomásra legenerálódik anyagkiszabat, melynek jóváhagyott tartalmát szintén egy kattintással kivételezi a készletről. A programcsomag tartalmazza a rendezvény és a kiszállítás modulokat is.
A Közkonyha programmal könnyen átlátható a konyha készlete, egyszerűen készíthető a rendeletnek megfelelő étlap, és minimálisra csökkenthető az adminisztrációra fordítandó idő.