Fejlesztők Háza Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejlesztők Háza Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Fejlesztők Háza Kft. tulajdonosai 1997 óta vannak jelen az internet világában. Fő profilunk az internetes tartalomfejlesztés, adatbázisok és felhasználói programok készítése, valamint az alkalmazásfejlesztés, ezen belül elsősorban az adatbázis használatára épülő, WEB-es környezetben elérhető felhasználói felületek és WEB alapú kereskedelmi szoftverek készítése. Partnereinknek teljes kivitelezést garantálunk, a szoftver tervezéstől a teljes kivitelezésig, beleértve a grafikai tervezést és megjelenítést is.
Cégünk elkötelezett híve a szabadpiaci kereskedelmet támogató infrastrukturális megoldások európai uniós normatívák szerinti fejlesztésének, törekszik arra, hogy multinacionális vállalatokkal ápoljon kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat, és ezzel tovább ösztönözze a külföldi befektetőket a szakmailag fejlett magyar IT cégekkel való együttműködésre.
Céljaink között szerepel olyan elektronikus „b2b”, ”b2c” kereskedelmi megoldásokat és Ügyviteli rendszereket fejleszteni megbízóink

Esettanulmány

Vinex Kft.

Villanypásztor és állattartással foglalkozó kis- és nagyker országos hálózattal rendelkező KKV vállalkozás.
A cég az értékesítés országos kiterjesztését szerette volna egyszerűen elérni, valamint az egyre növekvő irodai feladatokra, az adminisztratív munkákhoz szerettek volna egy hatékony segítséget.
Az értékesítés országos kiterjesztésére megoldás volt a rendszerbe állított webshop, mely által az eddig el nem ért területekről is érkeztek megrendelések.

Mindeközben a partnerek, szerződések és levelezések kezelésének meggyorsítására és pontosítására az FH CRM rendszerbe való rögzítéseket követően egyszerűsödött a cég napi munkája.
Az FH CRM rendszerben a cég működésének megfelelően többféle feladat ellátására van lehetőség, mely hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé a cég életében.