Clip-ERP Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Clip-ERP Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2003 óta foglalkozik kifejezetten fém- és műanyagipari vállalatok számára kifejlesztett - teljesen magyar nyelvű felülettel is rendelkező - termelésirányítási rendszer forgalmazásával, támogatásával. Fejlesztését a francia ClipIndustrie 1986-ban kezdte el, még a informatika hajnalán. Mára az általunk forgalmazott megoldás számos hazai KKV versenyképességének fokozásában vesz részt és Európa szerte több, mint 1850 referenciával rendelkezik, melyek mérete 5-től több, mint 300 licencelt felhasználóig terjed. A CLIPPER egy homogén egység, melyet mindenki saját igényei alapján változatosan paraméterezhet és alapértelmezetten rendelkezik azokkal az kapcsolati megoldásokkal, melyek révén bármely rendszerrel összekapcsolható. A CLIPPER testreszabásához jelentősen hozzájárul, hogy akár a felhasználó is fejleszthet hozzá kiegészítőket, az ingyenes angol nyomtatványszerkesztő segítségével pedig módosíthatja a rendszer nyomtatványokat, vagy készíthet újakat.

Esettanulmány

A cég a rendszerváltás előtti időkben alakult és sokáig magán cipelte a múlt hagyatékát. A főként mezőgazdasági gépalkatrészeket gyártó vállalatnak igencsak komoly kihívást jelentettek a külső változások. A cég jelentős humán erőforrással és gépparkkal rendelkezett.
Az egyik legnagyobb kihívás számukra az emberállomány gondolkodás módjának átformálása, de komoly feladatot jelentett a nyugati elvárások teljesítése is. A régi gépek és az elavult folyamatok, mind-mind változásért kiáltottak.

A gépparkot pénzzel (saját erővel és pályázati forrásokkal), a folyamatokat erős vezetői akarattal és a CLIPPER rendszerrel sikerült felzárkóztatni a 21. századi elvárásokhoz. Az elavult környezet megújításával és a megfelelő informatikai háttér segítségével a cég ma egy versenyképes, modern és a folyamatait kézben tartani képes egységgé fejlődött.
A rendszer számukra ideálisnak bizonyult, hiszen a profiljuk teljes mértékben lefedhető volt a már kész funkciókkal. A bevezetést követően jelentősen javult a készletnyilvántartás és az üzleti folyamatok követése. A CLIPPER-nek köszönhetően sikerült megerősíteni a kapcsolatukat az egyik legnagyobb nyugat-európai megrendelőjükkel, aki az együttműködés folytatásának feltételeként szabta az átláthatóságot biztosító rendszer bevezetését. Bevezették a digitális adatkapcsolatot és mára jelentősen javult az erőforrásaik kapacitásának tervezhetősége a rendszer által nyújtott tervezési modulnak köszönhetően.