Bodnár József e.v.

Bodnár József e.v.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk kereskedelmi rendszerek és egyedi megoldások fejlesztésével foglalkozik.

Esettanulmány

Elsősorban Heves és Pest megyében, de országosan szállító zöldség-gyümölcs nagykereskedelmi cég, mely 20 gépkocsival szállít termékeket ügyfelei részére.
Az eddig alkalmazott üzleti folyamat során az ügyfelek leadták a megrendeléseket, melyeket egy szoftverben rögzítettek, majd ezen megrendelésékből egyesével elkészítették a szállítóleveleket.
Excel táblázat segítségével készítettek összesítéseket, hogy mely gépkocsira milyen termékből, mekkora mennyiséget kell felpakolni. A szállítóleveleket kézzel gépkocsinként csoportosították. Excel segítségével készítettek hozzá fuvar összesítőt, melyen szerepelt mely gépkocsinak milyen címre kell szállítania. Majd a számlázás is manuálisan egyesével történt.
Az általunk fejlesztett alkalmazást egészítettük ki olyan új fejlesztésekkel melyek a fenti üzleti folyamat megkönnyítésére automatizálására ad lehetőséget.
Az ügyfélnek elegendő a megrendeléseket rögzíteni az üzleti folyamat többi része automatizáltan megy végbe, kiiktatva a manuális munkát.
Elkészült egy fuvarszervezés modul, melyben a rögzített gépkocsikhoz hozzá lehet rendelni a vevőket, és egy adott napra a megrendelésekből elkészíti fuvarhoz szükséges összes elemet.
Legenerálja a szállítóleveleket melyeket gépkocsinként csoportosítva összesítő fedlappal lát el.
Összesítő listákat készít, hogy mely gépkocsira milyen árut kell összeszedni, illetve a számlázást is kötegelten lehet végrehajtani