CodeArt Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

CodeArt Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

A codeart egy folyamatosan fejlődő, kreatív fejlesztőcsapat, aki a legújabb technológiákat és trendeket követve
készít web alapú portálokat és rendszereket a megrendelő igényei alapján.

Esettanulmány

Az ügyfél Kelet Magyarország legnagyobb és legsokoldalúbb fitnessz központját hozta létre. A komplexum több mint 2000 négyzetméteren, a mai kor legmodernebb technológiáit felhasználva épült fel, ami lefedi a régió ilyen jellegű igényeit.
A megrendelő számára szükséges volt egy ügyviteli szoftver, amely segítségével működtetni tudja a megépített komplexumot. A megoldandó feladatok között szerepelt a régi rendszer adatainak importálása, a beléptetések és jogosultságok kezelése, a kereskedelmi és szolgáltatási funkciók hátterének biztosítása, valamint többek között az ügyfelek kezelése.
Cégünk elkészített a megrendelő számára egy online ügyviteli rendszert, amely által lehetővé vált a fitnessz centrum egyszerű és hatékony üzemeltetése. Az elkészült rendszer főbb funkciói: vendégek vezeték nélküli technológiával (RFID) történő be és kiléptetésének, jogosultságának kezelése beléptetőkapuk segítségével; termékek, jegyek bérletek kezelése; óratipusok, regisztrációk kezelése; foglalások, bérletek kezelése; óraadók, alkalmazottak kezelése; rendszerjelentések, statisztikák generálása, raktárkészlet kezelése; online realtime kapcsolar a webes felülettel, stb. Az elkészült rendszerrel költséghatékonyan kezelhető a napi ügymenet.