Kreativo Magyarország Kft.

Kreativo Magyarország Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Kreativo Magyarország Kft. az Ön szervezetére szabott megoldásokat kínál a pályázati lehetőségek kiválasztása, a pályázatírás, valamint a projektmenedzsment során.

Cégünk 2015-ben alakult, szakértőink azonban pályázatírás, valamint projektmenedzsment területén közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ez idő alatt kialakított kapcsolati tőke és megszerzett tudás az Ön sikeres projektjének garanciája. Eredményességünk titka, hogy a sablon megoldások alkalmazása helyett, minden projektet önálló értékként kezelve, minden esetben az Ügyféllel közösen vizsgáljuk meg az adott projektterv megvalósíthatóságát, környezetét, s a konkrét helyzetre reagálva dolgozzuk ki a támogatási konstrukciót.

Miért érdemes velünk dolgozni?
Szolgáltatásaink sikerdíjasak, így mi is érdekeltek vagyunk a támogatás elnyerésében és a projekt sikeres megvalósításában.
Komplex szolgáltatási csomagot nyújtunk, a pályázatok megírásán és menedzselésén túl, teljes körű szakmai tanácsadást nyújtunk.

Esettanulmány

Egy nagy szállítmányozási cég Komárom-Esztergom megyében. 16 kamion, 40 munkavállaló.
Nincs vállalatirányítási rendszerük, word, excell, email a cég fő számítástechnikai kommunikációs csatornája.
Minket választottak a vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez szükséges pályázat megírásához, nyert a pályázat, jelenleg már használják a rendszert.