INNO FIN-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

INNO FIN-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk szoftver fejlesztéssel, informatikai rendszerek karbantartásával, rendszergazdai szolgáltatással valamint könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással foglalkozik.

Esettanulmány

Jász-Nagykun Szolnok megyei 70 fős cég, amely a feldolgozó iparban tevékenykedik, jellemzően gépgyártás területen. A Jászságban erős ipari szereplők, konkurensek és a fogyatkozó, nehezen pótolható munkaerő miatt döntött a vezetés a digitalizálás mellett, a meglévő lehetőségek jó kihasználhatósága érdekében.
Informatikai feladatként fogalmazódott meg egy olyan átfogó rendszer készítése, mely magába foglalja az anyag-bevételezést és kiadást, szerszám nyilvántartást, munkaidő és ledolgozások kezelését, valamint figyelemmel kíséri a vevőket és a szállítókat, az azokhoz tartozó rendeléseket munkaszámra lebontva. Minőségi felügyeletet biztosít az ISO és a megrendelő igényei szerint.
A rendszernek biztosítani kell a törzsállományok adatainak bevitelét és karbantartását a megfelelő logikai műveletekkel együtt, valamint a különböző műveletek után a lekérdezhetőségi lehetőségeket és listázhatóságokat. A rendszer használatával csökkent a hagyományos papír alapú adminisztráció, kevesebb lett a tévesztés, átfogóbb képet lehetett kapni egy-egy munka sikerességéről, követhetőbbé váltak a folyamatok. A raktárkészlet folyamatos ellenőrzésével kiküszöbölhetővé váltak az alkatrész hiányok, jobban tervezhetőek lett a rendelések, beépített mennyiségek, listázhatóvá váltak a hiányzó alkatrészek.